Challenge Team ONLINE

digitaal beauty arrangement

Even een me-time momentje weggeven in samenwerking met INVENTIST.nl
Voor de dames en heren die u wilt verrassen met een beauty arrangement.

Hier de oplossing!
Het organiseren van uw teamuitje, bedrijfsevenement of netwerkbijeenkomst kan nu worden uitbesteed aan Challlenge Team Online.

Wat doen wij voor u?
In overleg wordt het juiste beauty pakket samengesteld. Passend bij uw budget en type deelnemers.

Parfum workshop
Succes verzekerd met deze parfum workshop.  Deelnemers komen veel te weten over de specifieke geuren en het parfumhuis. De parfums in dit pakket zijn fantastisch te noemen en voor iedere neus geschikt. Het is niet specifiek voor dames of heren. Het merk symboliseert onafhankelijkheid en vrijheid. In het pakket zit een mooie box die je nog lang na de workshop kan gebruiken. Heel fijn om mee nemen tijdens  een weekend break-out of vakantie.
Een prachtig cadeau om te krijgen en weg te geven. Maar vooral een hele leuke en gezellige avond met elkaar.
Duur 1,5, uur

Manicure workshop
Hylariteit gegarandeerd met de manicure workshop. Manicure is een behandeling voor de handen maar vooral ook voor de nagels. De handen worden tijdens deze avond "in de watten gelegd" en de nagels worden gelakt. De deelnemers zitten in hun 'eigen salon' en kunnen lekker babbelen met elkaar. Onder professionele begeleiding wordt gedurende de workshop gescrubt, gevijld, gelakt en nog veel meer. Het resultaat is verbluffend. Na deze workshop blijft de deelnemer in het bezit van de produkten. Een fantastische cadeau om te krijgen én om weg te geven.
Duur 1,5 uur.

Waar helpt Challenge Team ONLINE u mee:
Wij stellen de pakketten samen en we pakken ze mooi in.
We zorgen dat alle deelnemers in het bezit komen van het thuispakket.
Tijdens de digitale bijeenkomst zorgen wij voor een goede begeleiding en een leuke sfeer.
We stellen de digitale ZOOMruimte ter beschikking.
Alle deelnemers worden vooraf geinformeerd en zonodig begeleid om te videobellen.

Review:
Dankzij Henriette van Baaren hebben we een top bedrijfsuitje gehad met alle dames van Zuiver Financieel en Delta Makelaardij.Henriette biedt diverse digitale uitjes aan, volledig verzorgd door Challenge Online, en met dank aan Skin Studio Zeeland was het ondanks de afstand een geweldig "uitje."
#manicureworkshop #kooplokaal

Afbeelding kan het volgende bevatten: 8 mensen
 
Review
Tilly:Mis de avondjes dat we gezellig uiteten gingen met zoveel leuke vrouwen, hun verhalen, de sfeer en het lachen. Gelukkig heeft
Henriette van Baaren

DE formule bedacht om de sfeer van deze avondjes terug te brengen. Gewoon thuis op de bank of zoals ik, verbannen naar de slaapkamer. Van te voren krijg je een pakketje. Dit maak je pas open op de dag of avond dat je je “uitje” hebt. Daar zitten zoveel verrassingen in waarvan je echt blij wordt.

En KNAPP trakteerde ons op een gezellige geurende parfum party met prachtige verhalen over de geschiedenis van de parfums die onder andere in het pakketje zaten. Echt zo leuk, DOEN!
 

Ontwerp & Realisatie: Nilsson