Challenge Team Sailing | Events

In het jaar 2000 zijn we gestart met Challenge Team Sailing | Events. Opgericht door twee enthousiaste watersporters. Gedreven door de positieve reacties en een drive om dit bedrijf op de kaart te zetten.  Challenge Team is doorgegroeid en bestaat inmiddels uit een team van professionele vaste schippers. Schippers die de kunst verstaan de gasten een veilig gevoel te geven aan boord. Challenge Team heeft de grootste charterzeiljachten van de Zeeuwse Delta. Daar zijn we super trots op.

De arrangementen zijn in de loop der jaren aangepast aan de wensen van de gasten. Van korte zeiluitstap tot grote bedrijfsevents. Van meerdaagse zeezeiltochten met avondprogramma's. De ervaring en de kennis van de regio maken het mogelijk om goede combinaties te maken. Combinaties op het water en aan de wal. Zoals helicoptertochtjes, motorvaart, golfclinics, fietsen, RIB varen, academische sessies in vergaderruimtes, logies en diners. De losse componenten worden naadloos aan elkaar geknoopt en komen op één offerte en één afrekening te staan.

Ontzorgen, verwennen en alles tot in de puntjes geregeld. Dat is waar Challenge Team Sailing | Events voor staat.
Wilt u het team leren kennen, maak dan gerust een afspraak. Onder het genot van een kopje koffie kunnen we ervaringen en ideeën uitwisselen.

Henriette van Baaren
Eigenaar/oprichter.

 

 

Ontwerp & Realisatie: Nilsson