Challenge team sailing Goes, zeeland, zeilen, uitje in Zeeland, varen met schipper, varen met kinderen, Henriette van Baaren

Waarom zijn wij anders

Challenge Team Sailing | Events biedt als enige in Zeeland deze grote kajuitzeiljachten met schippers aan. De jachten zijn groter dan 14 meter. De schippers van de jachten zijn ook de eigenaren. Kennen het jacht door en door en zijn in staat zelfstandig en alleen het zeiljacht van deze afmeting te bemannen.

Een mooi schip is niet voldoende. De schippers moeten de kunst verstaan van goed gastheerschap. De schippers moeten aanvoelen wanneer de gasten actief willen deelnemen of relaxed achterover willen zitten. Wanneer informatie gewenst is of dat ze uitsluitend facilitair moeten zijn. De schipper moet de gasten op hun gemak kunnen stellen in spannende situaties. Geen druk uitoefenen of forceren. Een pittige rol in altijd wisselende omstandigheden.

Aanprijzen van een zeiltochtje kan iedereen. Mits verstand van zaken. Het Challenge Team op de wal heeft verstand van de watersport en de evenementen branche. Kent de afstanden en de regio. Weet wat haalbaar is binnen gestelde budgetten en time tables. Wat verkocht wordt, moet ook goed uitvoerbaar zijn. Een goede communicatie en duidelijke afspraken moeten gemaakt worden zodat iedereen vooraf tevreden is en gedurende het event geen vragen heeft over de organisatie. Het moet een gestroomlijnd geheel zijn.

De verwachtingen worden altijd overtroffen. De herhalingsboekingen liggen al jaren boven de 65%. Dat geeft aan dat de opdrachtgevers vertrouwen hebben in hetgeen wordt aangeboden en uitgevoerd. 

Waarom nog wachten?  Laat mij u verrassen.

Ontwerp & Realisatie: Nilsson