Challenge team sailing Goes, zeeland, zeilen, uitje in Zeeland, varen met schipper, varen met kinderen, Henriette van Baaren

Over ons

Dit jaar bestaat Challenge Team Sailing & Events 20 jaar. Henriette is oprichter en eigenaar. Gedreven door de positieve reacties en consolidatie van het jachtenbestand is gebleken dat het 20 jaar een constante kwaliteit levert en een vertrouwde partij is om mee samen te werken.

Het Challenge team bestaat uit een vast team professionele schippers en een wal crew. 
Als er meer schepen nodig zijn dan wordt er een beroep gedaan op charterbedrijven uit de regio.

Wij vinden een mooi schip niet voldoende.
Goed gastheerschap, de rust kunnen bewaren en inzien wanneer én hoe de gasten gefaciliteerd willen worden. Dat is het verschil tussen goed of excellent.
Challenge gaat voor het laatste.

Tijdens het planning van een bedrijfsuitje, vergadering, incentive of teamdag draait het om duidelijke communicatie, afspraken nakomen, vakkennis, eerlijkheid en enthousiasme. Want het motto van Henriette is: “Een goede planning en duidelijke afspraken zorgt nooit voor gezeur achteraf”.

U weet nu wat mijn bedrijfsmotto is. Ik kijk uit om die van u te horen als het gaat om uw bedrijfsuitje, vergaderdag, incentive, teamtraining of personeelsdag.

Henriëtte van Baaren oprichter/eigenaar.

Ontwerp & Realisatie: Nilsson